TIKLAYIN SİZİ ARAYALIM
Beni Arayın
eray.com.tr > AKADEMİ > Otomasyon > 2022 için en etkili Mikro yazılım seçme teknikleri
  • ErayTeknolojiAS
  • Yorum yapılmamış
2022 için en etkili Mikro yazılım seçme teknikleri

2022 için en etkili Mikro yazılım seçme teknikleri

Mikro yazılım seçmek veya en azından bir karara varmak büyük bir adım gibi geliyor işletme sahiplerine. Gelin hep birlikte mikro yazılımla ilgili bilgi sahibi olalım.

Nedir bu mikro yazılım?

2022 için en etkili Mikro yazılım seçme teknikleri

Her şeyden önce mikro yazılım Windows tabanlı bir cari hesap programı. Şimdi diyeceksiniz ki, neyi hesaplıyor? Bir çok şeyi hesaplıyor diyeceğiz biz de. Neler yok ki, bu hesaplamaların içerisinde. Satıştan tutun da satın almaya oradan üretime ve finansal veri bilgilerine kadar ve ayrıca muhasebe kayıtlarına kadar bir çok ticari faaliyetin bilgisini tutuyor bu sistem.

Mikro yazılım ne işe yarar?

Online çalışan web tabanlı iş yazılımı Mikrofortuna ile server, bilgisayar, disk, elektrik, bakım gibi tüm giderlerinizi en düşük seviyeye indirebilir, üstelik kiralama sistemi ile sahip olma maliyetinizi düşürebilirsiniz. … Bu seçim Mikro yazılım alıcılarına büyük oranda faydalı olmuştur.

Mikro programı nedir?

Mikro ön muhasebe programı; işletmenize ait tüm kayıtları, cari hareket (alış-satış evrakları), kasa, banka, çek, senet vb. gibi işlemlerin kayıt altında tutulduğu ve bunların muhasebe fişlerinin oluşmadığı kayıt sistemidir.

Mikro CRM nedir?

Müşteri temsilcileri değişse bile oluşan kurumsal hafıza ile işletmenizin değerlerini korur ve satış ve pazarlama süreçlerinin daha verimli yönetilmesini sağlar. Müşterinizin genel bilgi, görüşme, fırsat ve teklif geçmişini kayıt altına alarak müşterinizde “size değer veriyoruz” algısını oluşturur.

2022 için en etkili Mikro yazılım seçme teknikleri

Aslında işletmenizle ilgili süreçleri kolaylaştıran ve dijitale döken her şey olarak isimlendirebiliriz. İşletmenize özel yazılımların her türü aslında bir mikro yazılımı ifade eder. Bu süreçte karar verme adına belki de bir uzmanla çalışmanız ihtiyaçlarınızı gidermek için size eşsiz fırsatlar sunabilir.

Bir uzmanla, girişimcilerin etkili bir otomatik iş süreci ile geliştirilen bir yazılım veya uygulama edinmeleri kolaylaşır.

Bu bağlamda işletmenize odaklı bir yazılım için dış kaynak sağlamadan önce birkaç ölçümü dikkate almanız gerekir.

  • Özel yazılım geliştirmede ilgili deneyim.
  • Çeşitli teknolojiler, yazılım ve programlama dillerinde çeşitlendirilme
  • Esnek fiyatlandırma modelleri.
  • Sektörlere göre iş gereksinimlerini karşılamak.
  • Proje teslimi ve sorunları zamanında ve kalitede çözmek.
  • Kullanıcı Deneyimi ve müşteri deneyiminin uzmanlığı.
  • Sunucu Bakım ve destek projesine sahip olmak ve buna göre çalışmak.

Hızla büyüyen bu pazarda, hizmetleriniz için uygun bir şirket seçmek zor. En iyi yazılım geliştirme şirketini seçmeniz düşünmemiz gereken çok sayıda önemli faktör var. Aşağıdakilere hızlıca bir göz atalım. Böylece bir mikro yazılıma karar vermeden önce işin arkasındaki gücün ne olduğunu hep birlikte görelim.

Özel yazılım geliştirmede ilgili deneyim

İlgili deneyim her zaman ilerlemenize yardımcı olur ve bilgi sahibi olmayan herhangi bir şey bir deneydir. İlgili tüm deneyimleri saymak ve oluşturabilecekleri zorlukların üstesinden gelmek için çalışmak, yanlış anlama yerine en iyi uygulamalara dayalı olarak projelerin planlanmasını, yürütülmesini ve tamamlanmasını sağlamak için hayati öneme sahiptir. Proje hakkında uygun bilgi yoksa, projenizin erteleneceği sonuçlar olabilir.

2022 için en etkili Mikro yazılım seçme teknikleri

Çeşitli teknolojiler, yazılım ve programlama dillerinde çeşitlendirilmiş olma

Bir şirket belirli bir teknolojiyle sınırlıysa, diğer kaynakları keşfetme fırsatı bulamazlar. Yepyeni gelişim süreçleri benimsemediklerini ve daha önemlisi, ekibin ortaya çıktığı gibi modern beceri ve teknolojileri öğrenmekle ilgilenip ilgilenmediğini değerlendirin.

Esnek fiyatlandırma modelleri

Esnek fiyatlandırma modeli, bir yazılımın kilit karar faktörü durumunda. Müşteri, saatlik, aylık ve yazılıma dayalı çeşitli ödeme yöntemlerinden faydalanmalı. Fiyatlandırma modeli, müşterilerin özel gereksinimlere göre en uygun ödeme yolunu seçmelerine yardımcı olabilir.

Sektörlere göre işletme ihtiyaçlarının karşılanması

Sektördeki temel yetkinlik ve deneyim derinliği, müşterilerin benzersiz gereksinimlerini karşılayan çözümler tasarlayarak ve aynı zamanda sektördeki dalgalanmaları ve mevsimselliklerini destekleme esnekliğini koruyarak müşterilere kişiselleştirme sunar.

Proje teslimi ve sorunları zamanında ve kalitede çözmek

Üst düzey proje yönetimi ipuçları, projelerin zamanında, bütçeye uygun, hedef odaklı bir şekilde sunulmasını sağlayarak proje başarı oranlarını ve kariyer fırsatlarını artıracak. Kayıp bir nedeni çözmeye çalışmak için daha fazla kaynak dökmek yerine, bir görevi veya girişimi kapatma zamanının geldiğini kabul etmek ve onu uygulamak gerekir.

Kullanıcı Deneyimi ve müşteri deneyiminin uzmanlığı

Uygulamalar, web siteleri veya Sohbet Botları, nasıl göründüğü ve nasıl görüldüğü hakkında konuşurken, uzmanlarınız, beklentilerinize muhteşem bir deneyim vermeniz için size geri dönüt sağlayacak.

Sunucu Bakımı ve desteği

Bir mikro yazılım hizmetini aldığınız şirketten, işletim sistemlerinizi, uygulamalarınızı ve BT altyapınızı geri yüklemek birincil öneme sahip. Kullanım süreleri ve işletme hedefleri göz önünde bulundurularak sunucu bakımı için etkin destek riskini en aza indirin.

2022 için en etkili Mikro yazılım seçme teknikleri

Projeye sahip olmak ve buna göre çalışmak

Bir proje üzerinde sahada çalışma ile bir proje için sadece masa başında çalışma arasında keskin bir fark var. Yeni başlayanlar, daha iyi kalite ve mükemmel özellikler için yürekten çaba sarf eden işgücüne ihtiyaç duyuyorlar. İnsan, iş gereksinimlerinin tüm yönlerini, işlevselliğini ve en önemlisi son ürün için gereken tüm teknoloji yığınını bilmelidir. Tek kelimeyle, müthiş ürünler sunmada müşteri başarılı deneyime sahip tam yığın geliştiricilere ihtiyacınız var.

Mağaza / Online Alışveriş