23 Şubesi merkezi İstanbul’da bulunan ChefBörek, Boylam Restoran programını ve Mettler Toledo brite terazi ile otomasyon sistemini tercih etti.
23 Şubesi merkezi İstanbul’da bulunan ChefBörek, Boylam Restoran programını ve Mettler Toledo brite terazi ile otomasyon sistemini tercih etti.
23 Şubesi merkezi İstanbul’da bulunan ChefBörek, Boylam Restoran programını ve Mettler Toledo brite terazi ile otomasyon sistemini tercih etti.
23 Şubesi merkezi İstanbul’da bulunan ChefBörek, Boylam Restoran programını ve Mettler Toledo brite terazi ile otomasyon sistemini tercih etti.
Türkiye’de Börek Yeniden Yorumlanıyor!
Adana Böreği, Baklava Böreği, Antep Böreği, Uzayan Börek, Sünen Börek, adına ne derseniz deyin, biz; Chef Börek diyoruz. Tam 18 kat baklava hamurunun içine, yöresel peynirleri ve çeşitli iç malzemeleriyle hazırlıyoruz. Yaklaşık 1 yıllık lezzet araştırması sonucu, formülünü usta şeflerimizin geliştirdiği bu lezzeti, sizlere sunmanın heyecanını yaşıyoruz.
Tek öğün değil, her öğün Chef Börek!