TIKLAYIN SİZİ ARAYALIM
Beni Arayın
eray.com.tr > Ürün > Donanım > Hasan Usta Kebap / Boylam Restoran

Hasan Usta Kebap / Boylam Restoran

unnamed

Hasan Usta Kebap / Boylam Restoran

Çukurambar’da yeni açılan Hasan Usta Kebap Boylam Restoran programını tercih etti. Kendilerine teşekkür eder ve bol kazançlar dileriz.

Proje Detayları

Müşteri adı:
Hasan Usta Kebap
Lokasyon:
Çukurambar
Yüzey Alanı:
Ankara
Başladı
Eylül 2022
Tamamlandı:
Eylül 2022
Kategori:
Restaurant
Mimar:
Eray Teknoloji

Çukurambar’da yeni açılan Hasan Usta Kebap Boylam Restoran programını tercih etti.

Hasan Usta Kebap Boylam Restoran, Yemeksepeti ve Getir entegrasyon programını tercih etti.

Çukurambar’da yeni açılan Hasan Usta Kebap Boylam Restoran programını tercih etti. Kendilerine teşekkür eder ve bol kazançlar dileriz.

9 yaşında, tabla başında.

1985 yılında, henüz 9 yaşındayken yanında çalışmaya başladığı Celal Usta’nın kebap tablasının başında, buzda soğutulmuş su ve ayran servisi yapan bir çocuğun, Hasan Oral’ın başarı dolu öyküsüdür “Hasan Usta” markası..

Bu başarı öyküsü, iş hayatındaki ilk haftasının sonuna doğru kıyma saplayan usta işe gelmeyince, patronu Celal Usta’ya yardım etmek için tezgah başına geçerek kıyma saplamaya başlayan Hasan Oral’daki istek ve özgüven, Celal Usta tarafından fark edilince başladı..

 

16 yaşına kadar, kendisini yetiştiren Celal Usta’nın yanında büyük bir istekle çalışan Hasan Oral, gözlerinde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle işinden ayrılmak zorunda kaldı ve harçlığını çıkartmak için kestane satmaya başladı fakat, yeni işinden hiç mutlu değildi.

Bir yıl sonra, kestane satmayı bırakıp kendi kebap tablasını açmaya karar verdi.

Çünkü, 9 Yaşında tanıştığı kebapçılık mesleğine aşıktı ve bu nedenle, gözlerindeki rahatsızlığa rağmen, kebapçılık yapmak istiyordu ancak, tekrar işçi olarak çalışmayı da istemiyordu.. 1992 yılında, kebap tablası olan bir arkadaşıyla ortak olmaya karar verdi ve böylece, kendi işimi kurma yolundaki ilk adımını attı.

Hiç bitmeyen bir heyecanla.

Çok büyük bir istekle başladığı kendi işinde, akşam dokuzdan, sabah üçe kadar çalışan ve işine olan aşkı nedeniyle, kebapları nakış işler gibi pişiren Hasan Oral’ın kebap tablası başındaki heyecanını izlemekten keyif aldıkları için eşlerini dostlarını ve arkadaşlarını getirmeye başlayan insanlar, Hasan Oral’ın adını Adana’nın her yerine taşımaya başladı.

 

Aşık eden bir lezzetle..

Kısa bir süre içerisinde Adana genelinde konuşulmaya başlayan lezzetinin ve gönülden hizmetinin sayesinde haftada ortalama bin kişiye hizmet vermeye başlayan Hasan Oral’ın kendi kebap tablasının başındaki birinci ayını doldurmadan ulaştığı bu rakam, her gün biraz daha yükseliyordu..

İlk üç ayın içinde yeni bir araç satın alan, kebap tablasını yenileyen ve evinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Hasan Oral’ın yeni hedefi, kendi işinde çalıştığı dördüncü ayın sonunda belli olmuştu..

Tabla başında çalışarak büyüdüğü Seyhan bölgesinde, bir dükkan açmak.

Büyüdük, büyüyoruz..

Müşterilerine, sevenlerine ve lezzetlerine yakışacak bir dükkan açabilme hayalleriyle geldiği 1998 yılında, hayalindeki dükkanla karşılaşan Hasan Oral, tüm birikimini yatırarak satın aldığı bu dükkanı, kısa bir süre içinde müşterilerinin hizmetine açtı.

İlk dükkanında çalıştığı 5 yıl boyunca gördüğü büyük ilginin sonucunda, müşterilerinin talebine cevap veremez hale gelen Hasan Oral, 2003 yılında yeni bir dükkan daha açtı ve 110 kişiye ulaşan kadrosuyla, günde 2000 kişiye hizmet vermeye başladı. 2014 yılına gelindiğinde, İstanbul’da yaşayan Adanalı dostlarının büyük baskısı nedeniyle, bir şube de İstanbul’da açmaya karar veren Hasan Oral, aynı yıl 3. Şubesini İstanbul’da açarak, ulusal marka olma yolundaki ilk adımını attı..

Bugün, 200 kişilik ekibi, 30 yıldır zirvede olan lezzeti ve Adana Kebabının zirvesi olarak tanımlanmasının verdiği gururla, günde 4000 kişiden fazla kebap aşığına hizmet vermeye devam eden Hasan Oral’ın ağabeyi Şakir Oral ve diğer kardeşleriyle birlikte, gece gündüz çalışarak oluşturduğu “Hasan Usta” markası, Adana’nın ulusal gururu olma yolunda, emin adımlarla ilerliyor..

Bizi biz yapan değerler..

  • İşimizin hakkını, işin her aşamasında vermek.
  • Sadece lezzette değil, hizmette de kusursuz olmak.
  • Et ihtiyacımızı sadece aynı soydan gelen koyunlardan karşılamak.
  • Et dışındaki tüm ihtiyaçlarımızda, piyasadaki en kaliteli ürünleri kullanmak.
  • Üretimden tüketime kadar tüm süreçlerde, kesintisiz kalite takibi.
  • İnsanları kandırmamak, meslektaşlarımıza destek olmak.
  • Sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak, müşterilerimizin gururu olmak.

Tutku dolu hedefler.

  • Adana Kebabını tüm Dünyaya tanıtmak.
    Etimizin lezzetini koruyabilmek için üreticilerimizi desteklemek.
  • Adana Kebabının gelecekte yaşayabilmesi için yeni ustalar yetiştirmek.
  • Adana’mızın ve ülkemizin bütçesine katkı sağlamak.
  • Sektörümüzdeki meslektaşlarımızın ilham kaynağı olmak.
  • Franchise sistemiyle büyüyerek, başarıyı ve kazancı paylaşmak..

Bize özel ürünler.

Kebaba adını veren, her sokağında kebapçı olan bir kentin içinde, en çok sevilen, tercih edilen ve Türkiye genelinde bilinen olabilmemizi, Adana kebabından salataya kadar, her ürünümüzde standart olan lezzet farkımıza borçluyuz. Doğanın bize hediyesi olan üstün nitelikli malzemelerimiz ile Allah’ın bir lütfu olan yeteneklerimizin birlikteliğinden doğan bize özel ürünler, bizi biz yapan müşterilerimizin vazgeçilmezleridir.

 

Mağaza / Online Alışveriş