Hasan Usta Kebap / Boylam Restoran
Çukurambar’da yeni açılan Hasan Usta Kebap Boylam Restoran programını tercih etti. Kendilerine teşekkür eder ve bol kazançlar dileriz.
Çukurambar’da yeni açılan Hasan Usta Kebap Boylam Restoran programını tercih etti.
Hasan Usta Kebap Boylam Restoran, Yemeksepeti ve Getir entegrasyon programını tercih etti.
Çukurambar’da yeni açılan Hasan Usta Kebap Boylam Restoran programını tercih etti. Kendilerine teşekkür eder ve bol kazançlar dileriz.
1985 yılında, henüz 9 yaşındayken yanında çalışmaya başladığı Celal Usta’nın kebap tablasının başında, buzda soğutulmuş su ve ayran servisi yapan bir çocuğun, Hasan Oral’ın başarı dolu öyküsüdür “Hasan Usta” markası..
Bu başarı öyküsü, iş hayatındaki ilk haftasının sonuna doğru kıyma saplayan usta işe gelmeyince, patronu Celal Usta’ya yardım etmek için tezgah başına geçerek kıyma saplamaya başlayan Hasan Oral’daki istek ve özgüven, Celal Usta tarafından fark edilince başladı..
16 yaşına kadar, kendisini yetiştiren Celal Usta’nın yanında büyük bir istekle çalışan Hasan Oral, gözlerinde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle işinden ayrılmak zorunda kaldı ve harçlığını çıkartmak için kestane satmaya başladı fakat, yeni işinden hiç mutlu değildi.
Bir yıl sonra, kestane satmayı bırakıp kendi kebap tablasını açmaya karar verdi.
Çünkü, 9 Yaşında tanıştığı kebapçılık mesleğine aşıktı ve bu nedenle, gözlerindeki rahatsızlığa rağmen, kebapçılık yapmak istiyordu ancak, tekrar işçi olarak çalışmayı da istemiyordu.. 1992 yılında, kebap tablası olan bir arkadaşıyla ortak olmaya karar verdi ve böylece, kendi işimi kurma yolundaki ilk adımını attı.
Kısa bir süre içerisinde Adana genelinde konuşulmaya başlayan lezzetinin ve gönülden hizmetinin sayesinde haftada ortalama bin kişiye hizmet vermeye başlayan Hasan Oral’ın kendi kebap tablasının başındaki birinci ayını doldurmadan ulaştığı bu rakam, her gün biraz daha yükseliyordu..
İlk üç ayın içinde yeni bir araç satın alan, kebap tablasını yenileyen ve evinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Hasan Oral’ın yeni hedefi, kendi işinde çalıştığı dördüncü ayın sonunda belli olmuştu..
Tabla başında çalışarak büyüdüğü Seyhan bölgesinde, bir dükkan açmak.
Müşterilerine, sevenlerine ve lezzetlerine yakışacak bir dükkan açabilme hayalleriyle geldiği 1998 yılında, hayalindeki dükkanla karşılaşan Hasan Oral, tüm birikimini yatırarak satın aldığı bu dükkanı, kısa bir süre içinde müşterilerinin hizmetine açtı.
İlk dükkanında çalıştığı 5 yıl boyunca gördüğü büyük ilginin sonucunda, müşterilerinin talebine cevap veremez hale gelen Hasan Oral, 2003 yılında yeni bir dükkan daha açtı ve 110 kişiye ulaşan kadrosuyla, günde 2000 kişiye hizmet vermeye başladı. 2014 yılına gelindiğinde, İstanbul’da yaşayan Adanalı dostlarının büyük baskısı nedeniyle, bir şube de İstanbul’da açmaya karar veren Hasan Oral, aynı yıl 3. Şubesini İstanbul’da açarak, ulusal marka olma yolundaki ilk adımını attı..
Bugün, 200 kişilik ekibi, 30 yıldır zirvede olan lezzeti ve Adana Kebabının zirvesi olarak tanımlanmasının verdiği gururla, günde 4000 kişiden fazla kebap aşığına hizmet vermeye devam eden Hasan Oral’ın ağabeyi Şakir Oral ve diğer kardeşleriyle birlikte, gece gündüz çalışarak oluşturduğu “Hasan Usta” markası, Adana’nın ulusal gururu olma yolunda, emin adımlarla ilerliyor..
Kebaba adını veren, her sokağında kebapçı olan bir kentin içinde, en çok sevilen, tercih edilen ve Türkiye genelinde bilinen olabilmemizi, Adana kebabından salataya kadar, her ürünümüzde standart olan lezzet farkımıza borçluyuz. Doğanın bize hediyesi olan üstün nitelikli malzemelerimiz ile Allah’ın bir lütfu olan yeteneklerimizin birlikteliğinden doğan bize özel ürünler, bizi biz yapan müşterilerimizin vazgeçilmezleridir.