Mettler Toledo, BİKK projesini ilk kez Türkiye’de Dağıtıcısı olan Eray Teknoloji A.Ş. ile birlikte başlattı.
Mettler Toledo terazilerinin bayiler aracılığıyla yaygın satışını hedefleyen Bayi İle Kol Kola–Bikk (Touch the dealer) Projesi için Türkiye ilk uygulayıcı seçildi.
Projenin tanıtımı için 9-10 Aralık 2011 de Ankara Plaza Otel’de ülke çapında 120 bayinin katıldığı toplantı düzenlendi.
Eray A.Ş. Genel Müdürü Yakup Demir toplantıda bayilerine hitaben;
“Bu toplantı için 6 aydır hazırlandıklarını, 31.03.2012’ye kadar 2. aşamada bayilerin bilgi seviyelerini yükselterek proje için hazırlayacaklarını, 3. aşamada 01.04- 30.06. 2012 tarihleri arasında son aşamasında proje kapsamında özel hazırlanan web-sitesinde bayilerin sıralamalarını keyifli bir yelkenli yarışı ile son bulacağını ve kazanan ilk 4 bayinin Çin Seyahati ile ödüllendirileceğini söyledi.”
Mettler Toledo Retail Satış Müdürü André Visser ise bu projeyi neden önce Türkiye’de başlattıklarını şöyle anlattı:
“Biz dünyanın %90’ında pazarın içindeyiz. Böyle iddialı bir projeyi geniş ve genç nüfusu ve dinamik ekonomisi nedeniyle ilk Türkiye’de uygulamaya karar verdik. Partnerimiz Eray A.Ş. ile birlikte başarılı olacağımıza inancımız tamdır.”